Мешачи за заклучување од не'рѓосувачки челик Одделение од 18-8 средно разделување
Свеж

Мешачи за заклучување од не'рѓосувачки челик Одделение од 18-8 средно разделување

DEN 1416.00

Достапно.

Не'рѓосувачки челик. Заклучување на мијалници Средно разделување. Средни мијалници за заклучување на сплит. Брод од Соединетите држави. Прочитајте го описот подолу за деталите за производот и не двоумете се да ни испратите порака. Не'рѓосувачки челик. Заклучување на мијалници Средно разделување. Средни мијалници за заклучување на сплит. Брод од Соединетите држави. Прочитајте го описот подолу за деталите за производот и не двоумете се да ни испратите порака. Поднесување на средно сплит за заклучување се зацврстено сплит куркуларен мијалник со малку лентазоиден дел од жица. Податоци за заклучување на поделени применуваат поголема затегнување на завртките по единица применет вртежен момент, како и зацврстена површина на лежиштето, додавајќи на поеднаква контрола на вртежниот момент. Овие мијалници за заклучување се спротивставуваат на олабавување предизвикано од вибрации и корозија. Овие мијалници за заклучување се најпосакуваниот стил на мијалник за заклучување за апликации со зацврстена површина за лежиште. Заклучоците за заклучување работат со примена на пролетна сила против мијалниците за навртки или завртки, кога целосно компресирани создаваат поголема затегнување на завртките по единица применет вртежен момент што обезбедува заштита од прицврстувачот олабавување од вибрации.

Детали

Избор на клиенти