Марк Фелдштајн и соработници село Бело сјај од 12 инчи порцелански предводени Божиќни фигурини 9 парчиња
Свеж

Марк Фелдштајн и соработници село Бело сјај од 12 инчи порцелански предводени Божиќни фигурини 9 парчиња

DEN 1208.96

Достапно.

Сетот вклучува црква, 4 колиби и 4 дрвја кои му даваат реален селски изглед и чувство. Направено од порцеланска керамика со бела сјајна завршница; Зградите се карактеризираат со пресечни прозорци што овозможуваат вклучени вградени во LED-светла со чај со батерија, да создадат безбеден убав сјај, обезбедувајќи празничен амбиент на секоја просторија за време на празниците. Црквата со степени мери приближно 12,2 x 5,51 x 4,52 инчи и колиби секоја мерка приближно 9 x 4,25 x 4,25 инчи; Секоја зграда бара 3 батерии LR41 (вклучени). Влезете во Божиќниот дух со овие прекрасни згради со таблети. Бродови во заштитно пакување. Сетот вклучува црква, 4 колиби и 4 дрвја кои му даваат реален селски изглед и чувство. Направено од порцеланска керамика со бела сјајна завршница; Зградите се карактеризираат со пресечни прозорци што овозможуваат вклучени вградени во LED-светла со чај со батерија, да создадат безбеден убав сјај, обезбедувајќи празничен амбиент на секоја просторија за време на празниците. Црквата со степени мери приближно 12,2 x 5,51 x 4,52 инчи и колиби секоја мерка приближно 9 x 4,25 x 4,25 инчи; Секоја зграда бара 3 батерии LR41 (вклучени). Влезете во Божиќниот дух со овие прекрасни згради со таблети. Бродови во заштитно пакување.

Детали

Избор на клиенти