WETYG 3.5 Мм Кондензатор Микрофон Засилувач Слушалки Засилувач Музика Аудио Предзасилувач Мешање Одбор
Свеж

WETYG 3.5 Мм Кондензатор Микрофон Засилувач Слушалки Засилувач Музика Аудио Предзасилувач Мешање Одбор

DEN 0.33

Достапно.

Динамиката на засилувачот е околу 100 пати, кондензаторот е околу 22 пати, а музичкиот дел е околу 5 пати. Мешаниот излез може да ги вози слушалките. Забележете дека сигналот за зголемување на влезниот напон * не може да биде поголем од напонот на напојување. Ве молиме изберете вашиот напон напојување разумно. Колку е поголем напонот, толку е поголем сигналот. Динамиката на засилувачот е околу 100 пати, кондензаторот е околу 22 пати, а музичкиот дел е околу 5 пати. Мешаниот излез може да ги вози слушалките. Забележете дека сигналот за зголемување на влезниот напон * не може да биде поголем од напонот на напојување. Ве молиме изберете вашиот напон напојување разумно. Колку е поголем напонот, толку е поголем сигналот. Не е лесно да се отсече. Ако сигналот не е многу голем, може да работи дури и ако напонот е помал.Ве молиме користете напојување со низок бран, бидејќи напојувањето не е доволно добро за лесно производство на потпевнување.Интерфејсот за напојување Е DC5. 5 * 2.1, внатре + надвор - не го вклучува напојувањето.Боја : блекматеријал : содржина на пластичен пакет : 1 * Аудио Предзасилувачсамо горенаведената содржина на пакетот, други производи не се вклучени.Забелешка : Лесното снимање и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поинаква од вистинската работа. Дозволената грешка при мерењето е +/- 1-3см.Индикатор за напојување на одборот.

Детали

Избор на клиенти