Јадач на масло АОА-ФРХ200 - Бело 30х150 Масло Само Ламинирани Фини Влакна Ролна
Свеж

Јадач на масло АОА-ФРХ200 - Бело 30х150 Масло Само Ламинирани Фини Влакна Ролна

DEN 1343.84

Достапно.

Ги одржува подовите чисти и безбедни. Перфориран за лесно раздвојување. Ќе апсорбира до 56 литри по случај. Долготрајни и издржливи. Ламинирани фини влакна материјал. Апсорпцијата Само на маслото ги одбива другите течности и го впива само маслото. Одлично за протекување и истурање со голем волумен. Користете во патеки за виљушкар, јами за промена на маслото, дури и билки за чамци.

Детали

Избор на клиенти