Епендорф 022638009 Нишалка-Кофа Ротор А-4-62 со 4 Правоаголни Кофи За Центрифуга Модел 5810/Р, 4-Место, 250 Мл Цевка Капацитет
Свеж

Епендорф 022638009 Нишалка-Кофа Ротор А-4-62 со 4 Правоаголни Кофи За Центрифуга Модел 5810/Р, 4-Место, 250 Мл Цевка Капацитет

DEN 0.33

Достапно.

Роторот со кофа за нишање се врти при 4.000 вртежи во минута и максимална релативна центрифугална сила (рцф) од 3.200 х г. 4 х 250 мл правоаголна низа кофи вклучува четири кофи за нишање. Роторот, кофите и капачињата се автоклавирани на 121 Степен Целзиусови 20 минути. За употреба со епендорф центрифуга модели 5810 или 5810 Р (продадени одделно). Овој Епендорф А-4-62 250 мл ротор со правоаголни кофи се врти со 4.000 вртежи во минута (ротации во минута), има максимална ркф (релативна центрифугална сила) од 3.200 x g и се користи со центрифугирани модели 5810 Или 5810 R. има правоаголна низа од 4 x 250 m L кофи што вклучува четири правоаголни кофи. Аеросолно-тесната центрифугирање е можна со додавање на капачиња за додатоци (продадени одделно). Роторот, кофите и капачињата се автоклавирани на 121 Степен Целзиусови до 20 минути. Овој ротор е додаток за употреба со епендорф центрифуга модели 5810 или 5810 Р, кои вртат биолошки лабораториски примероци со голема брзина за да го одделат клеточниот материјал во составни делови. Епендорф произведува инструменти за манипулација со клетките и автоматизирани уреди за ракување со течности, за употреба во лаборатории за истражување на науката за животот. Компанијата е основана во Хамбург, Германија во 1945 година и има седиште таму.

Детали

Избор на клиенти