18-9861 Шарка Игла Алатка За Меркрузер Меркур Алфа еден &засилувач; Генерал II Браво ii &засилувач; III Заменува 91-78310 &засилувач; 18-9861
Свеж

18-9861 Шарка Игла Алатка За Меркрузер Меркур Алфа еден &засилувач; Генерал II Браво ii &засилувач; III Заменува 91-78310 &засилувач;

DEN 2.00

Достапно.

Апликација Одговара ЗА АЛФА ЕДЕН, АЛФА Еден Генерал II, BRAVO I, II & III заедно со MC-1, R & MR ФУНКЦИЈА Инсталира и отстранува пиновите на шарките за сите Погони На Меркрузер. Иглата на шарката го поврзува куќиштето на ѕвончето со прстенот на гимбалот и овозможува навалување на единицата. Вообичаено ја користите оваа алатка кога работите на мевот, лежиштето за гимбал, кабелот за менување или ги заменувате испраќачите на облоги. АЛТЕРНАТИВА на Заменува 91-78310, 18-9861 и 90200. КВАЛИТЕТ оваа ставка е изработена од правилно стврднат челик за алат. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО Ако не сте задоволни со производи Од Каму, едноставно вратете го за целосно враќање на средствата за 30 дена. Гаранција со 12 месеци гаранција. Не грижете се за купување!. Одговара ЗА АЛФА ЕДЕН, АЛФА Еден ГЕНЕРАЛ II, bravo I, II & III заедно со MC-1, R & MR. Инсталирајте И отстранува шарка иглички на пристаништето и десната страна На mercruiser Стерн диск бел куќишта. Испраќачот на облоги и навалување обично ја покрива оваа игла на шарката и прво треба да се отстрани. Правилно стврднат. Пакетот вклучува 1 X Шарка Игла Алатка.

Детали

Избор на клиенти