Jantoy Адаптер За Напојување Полнач Компатибилен Со Aruba Мрежи Ap200 Серија Вмрежување Пристапни Точки
Свеж

Jantoy Адаптер За Напојување Полнач Компатибилен Со Aruba Мрежи Ap200 Серија Вмрежување Пристапни Точки

DEN 761.60

Достапно.

Те молам, не претерувај. Бидејќи приклучокот е склон кон фаулирање по долготрајна употреба. Полнач за Адаптер За напојување Компатибилен Со Аруба Мрежи Ап200 Серија Мрежни Пристапни Точки. КОМПАКТНИОТ ДИЗАЈН и МАЛАТА ПОТРОШУВАЧКА го прават идеален за земање и користење дома. Во спротивно, наскоро ќе се оштети. Бидејќи приклучокот е склон кон фаулирање по долготрајна употреба. Високите и ниските температури можат да го скратат животниот век на електронската опрема, полначите за оштетување и плочките за оштетување. Во спротивно, наскоро ќе се оштети. Ако не се исчисти навреме, тоа ќе предизвика слаб контакт на приклучокот, па дури и ќе предизвика адаптерот да не работи.Те молам, не претерувај. Важно е да го изберете вистинскиот напон пред да го напојувате уредот. КОМПАКТНИОТ ДИЗАЈН и МАЛАТА ПОТРОШУВАЧКА го прават идеален за земање и користење дома. Изберете Точен Напон : ве Молиме изберете точен напон пред да го приклучите на вашиот уред. Високите и ниските температури можат да го скратат животниот век на електронската опрема, полначите за оштетување и плочките за оштетување. Изберете Точен Напон : ве Молиме изберете точен напон пред да го приклучите на вашиот уред. Малите апарати за домаќинство обично немаат заштита од коло, ако со погрешен напон, може да го оштетат вашиот уред.Висококвалитетни материјали и тестирани од производителот за да обезбедат безбедност и издржливост. Ако не се исчисти навреме, тоа ќе предизвика слаб контакт на приклучокот, па дури и ќе предизвика адаптерот да не работи. Произведен со висококвалитетен материјал и вградена заштита од прекумерна струја, над напон, кратки кола . Произведен со висококвалитетен материјал и вградена заштита од прекумерна струја, над напон, кратки кола . Не фрлајте, чукајте или тресете го полначот. Ве молиме користете во затворени простории. Редовно чистете ја портата за полнење на адаптерот за напојување.Полнач за Адаптер За напојување Компатибилен Со Аруба Мрежи Ап200 Серија Мрежни Пристапни Точки.Висококвалитетни материјали и тестирани од производителот за да обезбедат безбедност и издржливост. Важно е да го изберете вистинскиот напон пред да го напојувате уредот. Забелешка : Спречете паѓање од височини за време на употребата.

Детали

Избор на клиенти