Допрете ја машината М3/М4/М5/М6/М8/М10/М12/М14 Спирален Жлеб Метрички Завртки Допрете Дин371 Засилена Нишка На Стеблото Допрете Вежба Рачни Алатки 1 парчиња
Свеж

Допрете ја машината М3/М4/М5/М6/М8/М10/М12/М14 Спирален Жлеб Метрички Завртки Допрете Дин371 Засилена Нишка На Стеблото Допрете

DEN 1.33

Достапно.

Конусна Точка Вежба Битови. Допрете ја машината М3/М4/М5/М6/М8/М10/М12/М14 Спирален Жлеб Метрички Завртки Допрете Дин371 Засилена Нишка На Стеблото Допрете Вежба Рачни Алатки 1 парчиња. Заострена Точка Вежба Битсмашина Допрете М3/М4/М5/М6/М8/М10/М12/М14 Спирален Жлеб Метрички Завртка Допрете Дин371 Засилена Нишка На Стеблото Допрете Рачни Алатки За Вежба 1 парчиња спецификација : Тип : Дин371материјал : Челик Со Голема Брзина Примена : За општа употреба Железо, алуминиум, бакар, Лесна легура Нелегиран и нисколегиран челик,сите Stell ,Алатка Челик До 600n/Mm2;Пакет Вклучувајќи : 1pc Тема Допрете.

Детали

Type:
DIN371
Material:
High Speed Steel
Application:
for general use Iron, aluminum, copper, light alloy Unalloyed and low alloyed steel,all stell ,tool steel up to 600N/mm2;
Package Including:
1pc Thread Tap :

Избор на клиенти