Кокен 2300М-11 1/4 КВАДРАТНИ. Хексадецимален Длабок Приклучок, 0,4 инчи
Свеж

Кокен 2300М-11 1/4 КВАДРАТНИ. Хексадецимален Длабок Приклучок, 0,4 инчи

DEN 2.00

Достапно.

Гаранцијата на производителот не може да се примени. Стандард : 0,4 инчи (11 мм). Големина Д 0,04 инчи (15,5 мм). Големина Д2 мм (0,65 инчи) (14,3 мм). Големина Л : 0,5 инчи (12 мм). Големина Л : 2,0 инчи (50 мм). Тежина : 1,6 мл (43 гр). Стандард : 0,4 инчи (11 мм). Големина Д 0,04 инчи (15,5 мм). Големина Д2 мм (0,65 инчи) (14,3 мм). Големина Л : 0,5 инчи (12 мм). Големина Л : 2,0 инчи (50 мм). Тежина : 1,6 мл (43 гр). 1/4 (6,35 мм) КВАДРАТНИ МЕТРИ. Хексадецимален Длабок Приклучок 0,4 инчи (11 мм).

Детали

Избор на клиенти