Гиболеа Реле 10 ПАРЧИЊА/МНОГУ Ново Реле 832А-1А-Ф-Ц-Б-12ВДЦ 832А-1А-Ф-Ц-Б-24ВДЦ 832А-1А-Ф-Ц-Б 12В 832А 1А Ф Ц Б ДЦ12В 4ПИН 30А 12В 24В
Свеж

Гиболеа Реле 10 ПАРЧИЊА/МНОГУ Ново Реле 832А-1А-Ф-Ц-Б-12ВДЦ 832А-1А-Ф-Ц-Б-24ВДЦ 832А-1А-Ф-Ц-Б 12В 832А 1А Ф Ц Б ДЦ12В 4ПИН 30А

DEN 1053.12

Достапно.

Релеи. способност против пречки, стабилни перформанси. Широко се користи за сите мцу контрола, индустриски сектор, САЛАДИН контрола, паметни дома контрола. Мала големина/мала потрошувачка на енергија/висок контактен напон/ Висока чувствителност. Лесен за инсталирање, Водоотпорен дизајн, Ефективна дисипација на топлина, без вишок проблем со топлината. Релескигауру.

Детали

Избор на клиенти