Оем Феникс Контакт ПТСА 1.5/8-3, 5-Ф, Конн Компјутер Терминал Блок 8 ПОС 3.5 мм Лемење Преку-Дупка 8А
Свеж

Оем Феникс Контакт ПТСА 1.5/8-3, 5-Ф, Конн Компјутер Терминал Блок 8 ПОС 3.5 мм Лемење Преку-Дупка 8А

DEN 2045.28

Достапно.

ЕУ Рохс : Во Согласност ЕКЦН (САД) : Еар99 Дел Статус : Активна Автомобилска : Нема ППАП : Нема Тип : Компјутер Терминал Блок Број На Контакти : 8 Терминал Терминал Теренот (мм) : 3.5 Број На Редови : 1 Број На Кола : 8 Метод На Завршување : Лемење Максимална Струја Рејтинг (А) : 8 Максимална Напон Рејтинг : 250v Минимална Работна Температура (°C) : -40 Максимална Работна Температура (°C) : 100 Тежина На Производот (Е) : 4.2 Должина На Производот (ММ) : 29.5 Длабочина НА ПРОИЗВОДОТ (Мм) : 12 ВИСИНА НА ПРОИЗВОДОТ (мм) : 13.1 Домување Боја : Зелена Монтажа : Преку Дупка.

Детали

Избор на клиенти