Паметен Чувар 3-Годишен Кујнски Производи План За Заштита Од Несреќи Испорака На Е-Пошта
Свеж

Паметен Чувар 3-Годишен Кујнски Производи План За Заштита Од Несреќи Испорака На Е-Пошта

DEN 1491.36

Достапно.

Случајно оштетување (капки и истури) и покривање на пренапони на струја започнуваат ден 1. Делови и покриеност на трудот за механички и електрични дефекти започнува откако ќе истече гаранцијата на вашиот производ. Планирајте Ги Условите и Условите испратени преку е-пошта во рок од неколку часа по завршувањето на купувањето, побарајте е-пошта Од "Поддршка" Ако не добиете. Обезбедува поддршка за поправка на национално ниво според Условите и Условите. Ако вашиот производ не може да се поправи, Ќе се обезбеди Подарок Картичка. Вклучува бесплатна испорака за покриени побарувања, без скриени такси, лесен онлајн или преку телефон процес на барање, откажете во секое време. Погледнете Го Описот На Производот за детали, вклучувајќи ограничувања и што не е покриено.

Детали

Избор на клиенти