ТЕ - КО 30515 Назабени Крајот Стегач, за 7/8 или 1 Студ, 10 Долго
Свеж

ТЕ - КО 30515 Назабени Крајот Стегач, за 7/8 или 1 Студ, 10 Долго

DEN 1.67

Достапно.

За работење за време на апликации за обработка. Направени од случај стврднат 1018 челик со црно-оксид завршница. Назабените заби одговараат на Сите Чекор Блокови на Те-КО. Направени од случај стврднат 1018 челик со црно-оксид завршница. Бриџпорт тип мелење машини користат Дел Број 20402. За употреба кога тела работното парче вклучува Чекор Блокови во дизајнот. Овие стеги имаат назабен нос кој врши сила на стегање агол од 45° кога е затегнат. ТЕ-КО е лидер во технологијата за работење, која вклучува алатки за стегање и поставување, компоненти за алатки, инспекција и гејџинг за апликации НА ЦММ, уреди со пружини, прстени за дигалки, системи за работење На алатки и плочи и столбови за алатки.

Детали

Избор на клиенти