NICEDAYFY Отпечаток Од Прст Брави Сеф Кубни Стапки Дигитална Електронска Тајна Скриена Свинче Банка За Чување Пари
Свеж

NICEDAYFY Отпечаток Од Прст Брави Сеф Кубни Стапки Дигитална Електронска Тајна Скриена Свинче Банка За Чување Пари

DEN 14976.00

Достапно.

Исто така, подот со тепих внатре ги штити предметите од оштетување. Црната надворешна завршница му дава убав изглед кој се координира со секоја домашна или канцелариска поставка.Дизајн Монтиран на ѕид : со две претходно дупчени дупки и две завртки за проширување, овие сефови можат брзо и стабилно да се инсталираат на ѕидот, подот или полицата за дополнителна безбедност, осигурувајќи дека нема да бидат украдени. Дизајн Монтиран на ѕид : со две претходно дупчени дупки и две завртки за проширување, овие сефови можат брзо и стабилно да се инсталираат на ѕидот, подот или полицата за дополнителна безбедност, осигурувајќи дека нема да бидат украдени. Бидете сигурни дека ќе го користите за чување на вашите скапоцености, personal информации. Бидете сигурни дека ќе го користите за чување на вашите скапоцености, personal информации.ЗАБЕЛЕШКА : поради проблемот со компјутерскиот дисплеј и светлото за снимање, може да има мала разлика во бојата, бидејќи може да има јаз во големина од 1-3СМ при рачно мерење, ве молиме разберете ги драгите клиенти. Силни Безбедносни Режими : безбедната кутија безбедно ги чува вашите скапоцености и ги спречува децата и неовластените корисници да добијат пристап со 4 сигурни системи за заклучување. Можете лесно да го скриете во приватни простори како ѕидови, спални соби, кабинети и фиоки.Премиум Челик Q235 : Изработен од тешки челични плочи Q235 Од 1,2 мм, со врата со дебелина од 3 мм, скриени шарки на вратите и мек тепих, овој безбеден за пари е отпорен на прашина, отпорен на прагови, против кражба, обезбедувајќи сигурна заштита за вашите скапоцености.Широка Примена : домашните сефови опширно се применуваат во домови, хотели, канцеларии и други personal или деловни места со стабилна конструкција и безбедносни системи за заклучување. Широка Примена : домашните сефови опширно се применуваат во домови, хотели, канцеларии и други personal или деловни места со стабилна конструкција и безбедносни системи за заклучување. Ниту еден механички алат не може да ја помине својата цврста конструкција. Премиум Челик Q235 : Изработен од тешки челични плочи Q235 Од 1,2 мм, со врата со дебелина од 3 мм, скриени шарки на вратите и мек тепих, овој безбеден за пари е отпорен на прашина, отпорен на прагови, против кражба, обезбедувајќи сигурна заштита за вашите скапоцености.

Детали

Избор на клиенти