Medvance TM Hydrocolloid - Хидроколоидно лепило тенок облекување 6 x 6 кутија од 5 облекување
Свеж

Medvance TM Hydrocolloid - Хидроколоидно лепило тенок облекување 6 x 6 кутија од 5 облекување

DEN 3.33

Достапно.

Зошто хидроколоид? Хидроколоидните преливи произведуваат кохезивен гел кога станува збор за контакт со ексудат на рани за да се обезбеди влажна околина за заздравување на раните. Промовирање на заздравување : Нашите влошки за облекување на рани од пена нудат голема апсорпција и обезбедуваат оптимална околина за промовирање на заздравување и спречување на секундарно оштетување. Удобна употреба : Во согласност со контурите на телото и обезбедува максимална удобност на пациентот. Не се држи до раната за да спречи секундарно оштетување и може да се намали на големината за тие тешки области. Стерилна и индивидуално завиткана : Секое облекување се произведува во стерилен објект и се завиткани индивидуално за да се спречи загадување на раните. Може да се користи во болници, домови за високи нега, хоспитализација и други медицински установи. Мулти-употреба : Ефективни за апликации како што се пост-оперативни рани, рани во кревет, цисти, чирови на притисок, изгореници и други ситни трауми. Одобрено за Ниво II од системот за кодирање на Заедничка процедура за здравствена заштита (HCPCS). Користете го кодот A6235 за наплата/побарувања. Зошто хидроколоид? Хидроколоидните преливи произведуваат кохезивен гел кога станува збор за контакт со ексудат на рани за да се обезбеди влажна околина за заздравување на раните. Промовирање на заздравување : Нашите влошки за облекување на рани од пена нудат голема апсорпција и обезбедуваат оптимална околина за промовирање на заздравување и спречување на секундарно оштетување. Удобна употреба : Во согласност со контурите на телото и обезбедува максимална удобност на пациентот. Не се држи до раната за да спречи секундарно оштетување и може да се намали на големината за тие тешки области. Стерилна и индивидуално завиткана : Секое облекување се произведува во стерилен објект и се завиткани индивидуално за да се спречи загадување на раните. Може да се користи во болници, домови за високи нега, хоспитализација и други медицински установи. Мулти-употреба : Ефективни за апликации како што се пост-оперативни рани, рани во кревет, цисти, чирови на притисок, изгореници и други ситни трауми. Одобрено за Ниво II од системот за кодирање на Заедничка процедура за здравствена заштита (HCPCS). Користете го кодот A6235 за наплата/побарувања.

Детали

Избор на клиенти