3 БОЈА ПРЕДВОДЕНА Светлина Менување На Сјајот Температура Сензор Туш Поток Вода Славина Допрете 360 степен Ротирај За Кујна Бања 1 ПАРЧИЊА
Свеж

3 БОЈА ПРЕДВОДЕНА Светлина Менување На Сјајот Температура Сензор Туш Поток Вода Славина Допрете 360 степен Ротирај За Кујна

DEN 371.20

Достапно.

3 ПРОМЕНА НА БОЈАТА СПОРЕД ТЕМПЕРАТУРАТА : Сината боја покажува кога температурата на водата е 32 степени. Зелената боја покажува кога температурата на водата е помеѓу 33-41 степени. Црвената боја покажува кога температурата на водата е помеѓу 42-45 степени. Црвената боја ќе трепка кога температурата е над 46 степени. Совршен Подарок - како играчка, ги забавува децата. Децата ќе ги мијат рацете повеќе. Голема вредност како малку забава за децата и тие ги сакаат. Вдишувања на чудење и кикоти на задоволство секој пат кога ќе ја вклучат чешмата. Додава малку забава и интерес на здодевен објект. Е лесно да се инсталира. Ако е соодветно наместен, не може да се појави дека водата истекува или спари насекаде. Нема потреба од друго напојување за автоматско производство на електричен систем. Ви нудиме задоволство прекрасно искуство. Идеално за бања или кујна за да биде фантастично. Допрете со внатрешни нишки, можете директно Да го инсталирате Дури И чешмата Со надворешни навои, можете да ја инсталирате СО адаптерот РГБ Боја : чувствителното светло на славината ќе ги менува боите според температурата на водата. Промената на бојата ве потсетува на температурата на водата. Кога Водата тече надолу, ЛЕР ќе светне веднаш и автоматски Водата свети Сино кога водата Е Ладна (температура под 32 Целзиусови). Водата свети Зелено кога водата Е Топла (температурата е 33-41 Целзиусови). Водата Свети Црвено кога водата Е Жешка (температура над 42 -45 Целзиусови). Кога температурата над 46 Целзиусови, Црвена боја ќе трепка веднаш Повеќе Боја : LED светла ќе се базира на времето на секои 1-3 секунди за промена на модел, формирање на шарени ефект. Една боја : отсекогаш била боја (сина) Спецификации : LED Боја : RGB, Повеќе бои, Една Боја (сина) Внатрешен дијаметар : 15mm надворешен дијаметар на конецот : 24mm големина На Предметот : 24 * 35mm Пакет Вклучувајќи 1 x ПРЕДВОДЕНА Славина.

Детали

Избор на клиенти