Магнетни Тиг Факел Држач-Тиг Факел Штанд
Свеж

Магнетни Тиг Факел Држач-Тиг Факел Штанд

DEN 1190.40

Достапно.

Може да биде цврсто прикачен на која било површина од црн метал. Држи Миг Факели во хоризонтална и вертикална положба. Компатибилен Со Серија, 9, 17, 18, 20 И 26 Серија ТИГ Факели. Тешка Конструкција Во Прав Обложена Со Црн Или Жолт Дебел Метал. Проверете Ја Сликата За Димензии. *** Боја : Жолта Или Назад ќе бидат испратени во зависност од достапноста***. **Тиг Факел не се вклучени**. Може да биде цврсто прикачен на која било површина од црн метал. Држи Миг Факели во хоризонтална и вертикална положба. Компатибилен Со Серија, 9, 17, 18, 20 И 26 Серија ТИГ Факели. Тешка Конструкција Во Прав Обложена Со Црн Или Жолт Дебел Метал. Проверете Ја Сликата За Димензии. *** Боја : Жолта Или Назад ќе бидат испратени во зависност од достапноста***. **Тиг Факел не се вклучени**. Може цврсто да се прицврсти на која било површина од црн метал Држи Миг Факели во хоризонтални и вертикални позиции Компатибилни Со Серии, 9, 17, 18, 20 и 26 Серии Тиг Факели Тешка Конструкција Во Дебел Метал Обложен со Прав. Проверете Ја Сликата За Димензии. **Тиг Факел не се вклучени**.

Детали

Избор на клиенти