JD724 1/3 SD Dod 8-9inch Двоен инстант ролна на глувчето Пони синтетички мохер Бјд перики
Свеж

JD724 1/3 SD Dod 8-9inch Двоен инстант ролна на глувчето Пони синтетички мохер Бјд перики

DEN 381.76

Достапно.

8-9inch Двоен инстант тестенини ролни пони БЈД перики. Големина : 8-9inch за 1/3 (20,5-23см) SD BJD Dod BJD Elfdoll's Rainy Doll, MSD со поголема глава, итн. Заедничка големина. Боја : Пепел Браун, Л.Т морков, руса, мед розова, портокалова. Материјал : Синтетички перики на мохаир Синтетички мохер се изработени од најдобрите синтетички влакна Мохаир со ситна тенкост и осветленост. Има природна карактеристика и мекост како човечка коса. И лесно е да се лекува косата додека ја чешлате косата. ★ Пакет вклучува : само перика, други додатоци и кукла не се вклучени!. ★ Препорачајте возраст : 15+ години. 8-9inch Двоен инстант тестенини ролни пони БЈД перики. Големина : 8-9inch за 1/3 (20,5-23см) SD BJD Dod BJD Elfdoll's Rainy Doll, MSD со поголема глава, итн. Заедничка големина. Боја : Пепел Браун, Л.Т морков, руса, мед розова, портокалова. Материјал : Синтетички перики на мохаир Синтетички мохер се изработени од најдобрите синтетички влакна Мохаир со ситна тенкост и осветленост. Има природна карактеристика и мекост како човечка коса. И лесно е да се лекува косата додека ја чешлате косата. ★ Пакет вклучува : само перика, други додатоци и кукла не се вклучени!. ★ Препорачајте возраст : 15+ години. ■ Број на модел : JD724 8-9inch Двоен инстант ролна на глувчињата Пони BJD WIGS ■ Големина : 8-9inch за 1/3 (20.5-23cm) SD BJD Dod BJD Elfdoll's Rainy Doll, MSD со поголема глава, итн. Браун, l.t морков, руса, мед розова, портокалова ■ материјал : синтетички мохер Синтетички перики на Мохаир се изработени од најдобрите синтетички влакна Мохаир со ситна тенкост и осветленост. Има природна карактеристика и мекост како човечка коса. И лесно е да се лекува косата додека ја чешлате косата. ★ Пакет вклучува : само перика, други додатоци и кукла не се вклучени! ★ Препорачајте возраст : 15+ години Известување : Боја на производството преку екранот.

Детали

Избор на клиенти