Ирвин Алатки 60468 1-1/16-Инч, 9-Инчен Флејта, Долго Момче Вежба Малку 12-Инчен Должина, Пакет од 5
Свеж

Ирвин Алатки 60468 1-1/16-Инч, 9-Инчен Флејта, Долго Момче Вежба Малку 12-Инчен Должина, Пакет од 5

DEN 4372.96

Достапно.

Длабоко дупчење во дрво и метални греди. За употреба во 1/2-Инчни дупчалки. 3-рамно стебло за сигурно држење. Длабоко дупчење во дрво и метални греди. За употреба во 1/2-Инчни дупчалки. 3-рамно стебло за сигурно држење. Ирвин Алатки 60468 1-1/16-Инч-9-Инчен Флејта, Лонгбој Вежба Малку 12-Инчен Должина-Пакет од 5 е идеален за длабоко дупчење апликации во метал и дрво. За употреба во 1/2-Инчни дупчалки. 3-рамно стебло за сигурно држење.

Детали

Избор на клиенти