ТЕЛ-ТРУ 41100448 Модел AA375R Ресетирачки дво-метален процес на процеси на процеси, термометар, не'рѓосувачки челик, 3 бирање, 1/2 NPT прилагодлив агол на задната врска, 0,250 диј
Свеж

ТЕЛ-ТРУ 41100448 Модел AA375R Ресетирачки дво-метален процес на процеси на процеси, термометар, не'рѓосувачки челик, 3 бирање,

DEN 3.33

Достапно.

Преферирани од процесот, оф -шор, моќ, фармацевтска и хемиска индустрија. Издржлив и сигурен, со сите заварени куќишта од не'рѓосувачки челик 303/304. Отпорен на корозија на повеќето хемикалии. Херметички заптивка, испуштање на прашина и исцрпување IP65 & NEMA 4 X. Прилагодлив Целиот агол за максимална алатка со инсталација, главата може да се ротира 360 степени, а стеблото може да биде позиција над 180 степени. Дизајн на тешки работи. Точност +/- 1% целосен распон по ASME B40.3 Одделение A. Ресетирањето на калибрацијата се наоѓа на страната на случајот во корист на калибраторот и бара клуч на Ален да го обесхрабри ненамерно склопување. Произведено во САД, со 8 -годишна гаранција. Преферирани од процесот, оф -шор, моќ, фармацевтска и хемиска индустрија. Издржлив и сигурен, со сите заварени куќишта од не'рѓосувачки челик 303/304. Отпорен на корозија на повеќето хемикалии. Херметички заптивка, испуштање на прашина и исцрпување IP65 & NEMA 4 X. Прилагодлив Целиот агол за максимална алатка со инсталација, главата може да се ротира 360 степени, а стеблото може да биде позиција над 180 степени. Дизајн на тешки работи. Точност +/- 1% целосен распон по ASME B40.3 Одделение A. Ресетирањето на калибрацијата се наоѓа на страната на случајот во корист на калибраторот и бара клуч на Ален да го обесхрабри ненамерно склопување. Произведено во САД, со 8 -годишна гаранција. Моделот AA375 R е најдобриот термометар за поврзување и прилагодлив агол на Dial со 3 "за општи и тешки апликации. Единствениот стеблен жлеб за идентификување на мин. Потопување за точно читање. Стаклен прозорец што е целосно заптивка.

Детали

Избор на клиенти