Мулти-обложена, мулти-обложена, мулти-навојна, 3 парчиња комплет за филтрирање на леќи компатибилен со Sony Alpha A7S
Свеж

Мулти-обложена, мулти-обложена, мулти-навојна, 3 парчиња комплет за филтрирање на леќи компатибилен со Sony Alpha A7S

DEN 1457.60

Достапно.

uv-film и дигиталниот CCD се почувствителни на УВ-светлината отколку што се очите. Филтрите за леќи ги подобруваат фотографиите со тоа што фотографите им даваат контрола на светлината и им овозможуваат да ги потенцираат карактеристиките на сцената за која сметаат дека се најважни. УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето. Кружен поларизатор-обезбедува подобрување на бојата и контрастот. УВ леќи филтер 2. FL-D филтер (флуоресцентно) за фотографирање во затворено под флуоресцентни светла. Исто така, го отстранува сјајот од неметалните површини како што се прозорци и вода. Кружен поларизирачки филтер 3. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. Оваа ставка вклучува : 1.УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето. Тука за филтрирање 5. Ова често се појавува на слики снимени од големи височини и долги растојанија, особено над водата. NW Директна крпа за чистење на микрофибер. Овој комплет за филтрирање е комбинација на трите основни филтри, ниту еден фотограф не треба да биде без. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. Кружен поларизирачки филтер. Се користи за зголемување на заситеноста на бојата, како затемнување на синото небо, така што белите облаци се истакнуваат. Willе ја отстрани зеленикавата нијанса од сликата, обезбедувајќи пријатни тонови на кожата и точно за преносите на животната боја. Направено во Јапонија. Овој филтер ќе ја отстрани УВ -светлината и уште поважно е да ги заштити леќите од влага, гребнатини и оштетување. FLD-Овозможува корекција на бојата при снимање под флуоресцентно осветлување. Гаранција : 10 -годишна гаранција на производителот. Флуресцентен филтер 4. 10 -годишна гаранција. Кружен поларизирачки филтер. Филтрите на леќи се проucирни парчиња стакло поставени пред леќи на фотоапаратот за да ја променат или прилагодат светлината што влегува во камерата и уште поважно за да се заштити леќите на фотоапаратот. Рефлектираната светлина често се појавува како белузлав сјај што ја мие бојата на слика. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување.

Детали

Избор на клиенти