ЈИЧУМИ Замена РБ ЛБ Браник L ЛТ Копчиња За Активирање Мод Комплет За Xbox One S Тенок Контролер
Свеж

ЈИЧУМИ Замена РБ ЛБ Браник L ЛТ Копчиња За Активирање Мод Комплет За Xbox One S Тенок Контролер

DEN 111.84

Достапно.

Додаток Од Трета Страна!. Само За Xbox One S Контролер. ( Не одговараат За Xbox One X / Елита контролер). Целосно Копче Постави Dpad RT LT RB LB ABXY Водич ЗА КОПЧИЊА ЗА Исклучување За Xbox Еден Тенок Еден S Контролер. Заштитете го вашиот контролер на стилски начин (ве молиме видете ја целата слика за да дознаете дали одговара за вашиот контролер). Додаток Од Трета Страна!. Само За Xbox One S Контролер. ( Не одговараат За Xbox One X / Елита контролер). Целосно Копче Постави Dpad RT LT RB LB ABXY Водич ЗА КОПЧИЊА ЗА Исклучување За Xbox Еден Тенок Еден S Контролер. Заштитете го вашиот контролер на стилски начин (ве молиме видете ја целата слика за да дознаете дали одговара за вашиот контролер). Додаток Од Трета Страна Забелешка : Само Копчиња. Контролорот Xbox One S и другите делови не се вклучени! Идеална замена за вашата скршена или оштетена школка за Контролер xbox one ќе го добиете она што го гледате на главната слика 1 x D-Копче за подлога 1 x R1 L1 копче 1 x R2 L2 копче 1 x Копче За Синхронизација Start/Back Копче 1 x Abxy Копче Поставете 1 Топ средна лента.

Детали

Избор на клиенти