Wheelock CH70-24MCW-FR wallид-монтажа со метеж, црвена, пластична, ксенонска ламба, пожарникарски букви, чисти леќи, прилагодлива контрола на јачината на звукот и тон, 24 VDC
Свеж

Wheelock CH70-24MCW-FR wallид-монтажа со метеж, црвена, пластична, ксенонска ламба, пожарникарски букви, чисти леќи, прилагодлива

DEN 817.60

Достапно.

Одобренијата вклучуваат : UL Standard 1971, UL Standard 464, Newујорк Сити (МЕА) и Калифорнискиот државен пожар Маршал (CSFM) и Чикаго (BFP). Избирачки поставки за Candela од 15/30/75/110 CD. Ниска струја на влечење со компензација на температурата за да се намали потрошувачката на енергија и трошоците за жици. Strobes произведуваат 1 блиц во секунда во текот на регулираниот опсег на напон. Синхронизирајте ги модулите или панелите за синхронизација на Wheellock со вграден протокол за патентиран за синхронизација на Wheellock. Wheellock CN109018 Model CH7024 MCWFR Eaton Chime Strobe, Wallидно монтирање, црвено, пожарникарски букви, 4 опции за Candela, затворен, Lexan Lenskey Карактеристики : Во согласност со OSHA 29 Дел 1910.165 ниска струја на влечење со компензација на температурата за да се намали потрошувачката на енергија и трошоците за жици, кои произведуваат 1 флеш по Второ во текот на регулираната контрола на опсегот на напон, прилагодлива контрола на јачината на звукот и тонот; Операција со единечен мозочен удар или вибрирачки синхронизирање со помош на модулите за синхронизација на Wheellock или панели со вграден патентиран протокол за синхронизација на протоколот : Одобренија вклучуваат : UL Standard 1971, UL Standard 464, New York (MEA) и California State Fire Marshal (CSFM) и Усогласеноста на Чикаго (BFP) со следниве барања : моделите на монтирање на wallидови ADA/NFPA/UFC/ANSI се достапни со поставки за кандла што можат да се изберат од 15/30/17/110 CD или 135/185 CD (модели со повеќе кандела) или 1575 CD (единечна Candela (единечна Candela model) Voltage : 24 VDC with wide UL regulated voltage using filtered DC or unfiltered VRMS input voltage Operating temperature : 33.8 to 120.2 degrees fahrenheit, maximum humidity of 93 percent Wire connections : 12 through 18 AWG Model color : red Output : 83 d B at 10 Метод на монтирање на стапалата : Боја на куќиштето на wallидовите : Бело затворено/отворено : Внатрешно писмо : Поставки за пожарна кандела : 15 ЦД, 30 ЦД, 75 ЦД, 110 ЦД Тековна црта : Боја : Тежина на јасна ставка : 1,604 фунти усогласеност и Старари : UL, ULC, CSFM, FCC Одговор на фреквенција - Мин 890 Hz Одговор на фреквенција - Макс 890 Hz Ниво на звук DBA : 78 Audibe Тековна : 0.022 m A Димензии : 5,14 H x 5,14 W x 2,7 D инчи .

Детали

Избор на клиенти