92 грама, 2,2 x 1,7 x 1 Sunstone Palmstone, палм-камен галетски облик од Индија се распарчи, заздравување на Реики, скапоцен камен, Чакра, Б21987
Свеж

92 грама, 2,2 x 1,7 x 1 Sunstone Palmstone, палм-камен галетски облик од Индија се распарчи, заздравување на Реики, скапоцен

DEN 1204.80

Достапно.

Sunstone Palmstone Gemstone. Галет Сонцен Палмстон од Индија. Рачно изработен и полиран палмстон. Купувачот ќе добие точна ставка како што е на сликата и опишана. Брза испорака од Јужна Калифорнија. Sunstone Palmstone Gemstone. Галет Сонцен Палмстон од Индија. Рачно изработен и полиран палмстон. Купувачот ќе добие точна ставка како што е на сликата и опишана. Брза испорака од Јужна Калифорнија. 92 грама, 2,2 "x 1,7" x 1 "Sunstone Palmstone, Palm-Stone Gallet форма од Индија, испрскана, Reiki Healing, Gemstone, Chakra, B21987 Origin : Индија купувач ќе добие точна ставка на сликата! Погледнете ги сите слики внимателно пред да ги набавите! Кристалите/камењата како сините калцити може да имаат линии, линии за гледање пукнатини или фрактури, но не значат всушност скршени. Значи, имањето линии на природни камења/кристали се нормални повеќето пати. Овој производ на мајката-земја, извлечен од Планини/Земја, направени еден по еден на рака на традиционален начин, затоа погледнете ги рабовите, и сè околу неа. Гребнатини, чипови, мали штети, носења и солзи, рустици, нерамни делови, нерасположени или неоткриени делови и подмножества се многу вообичаени. Повеќекратни слики обезбедени и зумирани за да се прикажат што е можно поблиску. Несовршените се многу чести кај овие типови на производи. *Вистинската ставка може да се разликува малку од сликите што се должат на квалитетот на сликата, молња, резолуции, контраст, зумирање, компјутерски екрани и многу други фактори. Сепак, во повеќето случаи реалните артикли изгледаат подобро од сликите. Ние нудиме комбинирана испорака за повеќе артикли и се пресметува автоматски со систем за време на исходот.

Детали

Избор на клиенти