Шарвгун спектар Образовен wallиден табела Дво-во-еден: Англиски азбуки и Марати Мулакшар
Свеж

Шарвгун спектар Образовен wallиден табела Дво-во-еден: Англиски азбуки и Марати Мулакшар

DEN 1265.60

Достапно.

Ниво на читање : 0 до 5 години, Содржина на пакет : 1 постери. Постер : Печатено со двојна страна (пред и назад). Боја : Мултиконочно печатење, финиш на хартија : Заврши за сјај. Јазик : англиски, димензија на производот : 19 x 28 инчи, материјал : 200 GSM уметничка картичка. Ламинирани од обете страни, што помага да се подобри животот на производот. Печатено на еко-пријателска и рециклирачка хартија. Ниво на читање : 0 до 5 години, Содржина на пакет : 1 постери. Постер : Печатено со двојна страна (пред и назад). Боја : Мултиконочно печатење, финиш на хартија : Заврши за сјај. Јазик : англиски, димензија на производот : 19 x 28 инчи, материјал : 200 GSM уметничка картичка. Ламинирани од обете страни, што помага да се подобри животот на производот. Печатено на еко-пријателска и рециклирачка хартија.

Детали

Избор на клиенти