EATON XTOB2P4BC1 3 Пол Термичко магентичко реле за преоптоварување што може да се прилагоди од 1,6 до 2,4 засилувачи - одговара на сите контакти со големината на рамката Б конт
Свеж

EATON XTOB2P4BC1 3 Пол Термичко магентичко реле за преоптоварување што може да се прилагоди од 1,6 до 2,4 засилувачи - одговара

DEN 639.84

Достапно.

3 пол термичко реле за магнетно преоптоварување што се прилагодува од 1,6 на 2,4 засилувачи. Монтирање на кој било контакт XTCE007 B, XTCE009 B или XTCE012 B. Карактеристики од класа 10. Рачно и автоматско ресетирање. Релеите за преоптоварување XTOB од Eaton обезбедуваат конзистентно, сигурно и економично решение за вашите потреби за заштита на моторот. Сите XTOB релеи се директно поставени на контактите XTCE, минимизирајќи го времето на растојание и инсталација. Секое реле за преоптоварување има и рачно и автоматско копче за патување и ресетирање за да одговараат на вашиот специфичен систем. Исто така, секое реле XTOB е сертифицирано како заштита од класа 10, што значи дека ќе патува во рок од 10 секунди од заклучена состојба на моторот, заштедувајќи ви време и трошок за замена на вашиот мотор.

Детали

Избор на клиенти