Монтеверде Покито XL Пенкало со игла, тиркизна
Свеж

Монтеверде Покито XL Пенкало со игла, тиркизна

DEN 0.33

Достапно.

Вклучува едно пенкало за стилот на Монтеверде САД Покито во тиркизна. Совршен спој на функционалност, стил и погодност. Одговорниот игла е попрецизен од прст. Корисно е за сите екрани на допир, вклучувајќи банкомати и киосци на аеродромите за да се избегнат микроби. Широк спектар на бои му овозможува на корисникот вистински да се изразат. Вклучува едно пенкало за стилот на Монтеверде САД Покито во тиркизна. Совршен спој на функционалност, стил и погодност. Одговорниот игла е попрецизен од прст. Корисно е за сите екрани на допир, вклучувајќи банкомати и киосци на аеродромите за да се избегнат микроби. Широк спектар на бои му овозможува на корисникот вистински да се изразат. Новото пенкало за топка на Poquito XL Stylus го има истиот тенок дизајн како и оригиналниот Poquito, но со дополнителна должина да го направи пенкало со целосна големина. Оваа топка за пресврт-акција прифаќа стандардни преполнувања на вкрстениот стил и Monteverde C1 Relpills Refills достапни во 10 бои.

Детали

Избор на клиенти