Гумамика смола отпорна на отворено складирање на отворено, 7 x 3,5 стапки, јавор/песочник и гума од смола, отпорна на време на отворено складирање на отворено, 5 x 2 стап?
Свеж

Гумамика смола отпорна на отворено складирање на отворено, 7 x 3,5 стапки, јавор/песочник и гума од смола, отпорна на време

DEN 2.00

Достапно.

Производ 1 : Пространа ентериер : Продавниците туркаат косилки, скали, долги ракувани алатки и повеќе. Производ 2 : Тенок дизајн : Безбедно чувајте долги градинарски алатки, метли, скали, складирање, вреќи со ѓубриво, лименки за гас и многу повеќе.Издржлив : отпорен на протекување, отпорен на заби, отпорен на временски услови. Прегледајте ги државните и локалните кодови за градење пред собранието. Производ 1 : Трошоци со тешки точки : Тешкиот, подот отпорен на удар е изграден за да трае и е направен од висококвалитетен материјал што може да управува со тешки предмети, капки и истури. Производ 2 : Апелационен дизајн : Акцентите на метални рачки обезбедуваат естетски пријатен дизајн за комплимент на декор на отворено. Производ 2 : Разумно складирање : Зачувува суштински двор или внатрешен простор со помал отпечаток. Вклучен е тежок, отпорен на удар. Производ 2 : Разумно складирање : Зачувува суштински двор или внатрешен простор со помал отпечаток. Производ 1 : Пространа ентериер : Продавниците туркаат косилки, скали, долги ракувани алатки и повеќе. Производ 1 : неспоредлива издржливост : Наменета за дополнителна јачина и издржливост, конструкцијата на смола со двојни wallидови обезбедува сигурна заштита за сите содржини зачувани во внатрешноста. Производ 2 : Тенок дизајн : Безбедно чувајте долги градинарски алатки, метли, скали, складирање, вреќи со ѓубриво, лименки за гас и многу повеќе. Производ 2 : неспоредлива издржливост : Тешката, конструкција на смола со двојни wallидови и подот отпорен на влијанието се дизајнирани за долгорочна издржливост. Производ 1 : Без одржување : Направено од трајна смола што нема да 'рѓа или гниејќи обезбедувајќи отпорност на временски услови во текот на целата година. Заклучиви врати - Обезбедете ги вашите работи. Производ 2 : Апелационен дизајн : Акцентите на метални рачки обезбедуваат естетски пријатен дизајн за комплимент на декор на отворено.

Детали

Избор на клиенти