Toho HSH-616 OP Lever Block/Ratchet Puller Подигач со заштита од преоптоварување
Свеж

Toho HSH-616 OP Lever Block/Ratchet Puller Подигач со заштита од преоптоварување

DEN 2.33

Достапно.

Comformity - ANSI B30.16, AS1418.2, EN13157 Гаранција - три години. Тест - Секое парче тест за оптоварување со доказ за 150% од номиналното оптоварување. Заштита на преоптоварување - Целиот дигалка се фабрички поставени со систем за заштита на преоптоварување. Достапно во 3/4 тон, 1,5 тон и 3 тон капацитет со 5ft, 10ft. и 20 -та должина на ланецот на лифт. Безбедност - Целиот дигалка има достапна PLI за безбедносен фактор од 4 : 1 - Осигурување за одговорност на производи достапно за целиот дигалка. HSH-616 Block Block Block со германска технологија има заштита од преоптоварување и ги исполнува сите меѓународни стандарди како што се GS, CE, EN, ANSI, AS/NZS1418.2. Целата челична конструкција за надворешна отпорност на влијание. Контракција со висока жива, ладна, легурана челик за отпорност на полесна тежина со долг живот. Ротирачки рачка од 360 степени со краток удар на товарите на Ratchet. Издржлив обложен во прав за да се спречи корозија. Сигурен систем за сопирање на дискови што не се азбест за да се спречат несреќи. Бесплатното врзување со еднократна употреба е едноставно и удобно, овозможувајќи непречено, без проблеми со работата во вертикалната или хоризонталната положба зацврстени челични ролери кои го поддржуваат ставањето на товарот помало и траат подолго од лежиштата.

Детали

Избор на клиенти