Softalk Antibacterial Charcoal Mini Tonef Rest Rest | Фиксни телефонски додатоци
Свеж

Softalk Antibacterial Charcoal Mini Tonef Rest Rest | Фиксни телефонски додатоци

DEN 290.24

Достапно.

Обезбедува олеснување на вратот и рамото кога зборувате на телефон со удобна, пернишана пластика што не се лизга од јаглен што ги задржува вашите раце слободни. Вклучува антимикробна заштита за да помогнете да го одржувате вашето одмор на рамото чист. Лесно се вклопува во повеќето телефони со рамен јаглен или безжични телефони и лесно се монтира со самолепливо грб. Совршено за брза околини, Mini Softalk? Одморот овозможува побрзи одговори отколку да се ставаат слушалки. Дизајниран да помогне во ублажување на замор на вратот и рамото, честопати поврзано со телефонски телефони помеѓу рамото, вратот и увото. 1 одмор на рамото на телефон. 1 одмор на рамото на телефон. Чувајте ги рацете слободни кога зборувате на телефон, намалете го заморот и обезбедете удобно удобно олеснување на рамото, вратот и увото. Наменето да ги вклопи повеќето телефони со рамен јаглен и безжични телефони, одморот на рамото се прицврстува со само-лепетење грб и пластичното одмор на рамото од јаглен што не се лизгаат вклучуваат антимикробна заштита на производот.

Детали

Избор на клиенти