Месоци 18-414d квадратни skewers, направени во Јапонија, 0,1 x 7,1 инчи, 200 парчиња, ролна на виолончело
Свеж

Месоци 18-414d квадратни skewers, направени во Јапонија, 0,1 x 7,1 инчи, 200 парчиња, ролна на виолончело

DEN 0.67

Достапно.

Големина : 2,2 x 2,2 x 7,1 инчи (5,5 x 5,5. Големина : 2,2 x 2,2 x 7,1 инчи (5,5 x 5,5. Од Beetfu во префектурата Оита, традиционалниот град за занаетчиски бамбус е основан во 1969 година, Бангио го пренесува вкусот на бамбус денес. Материјалот „бамбус“ е неверојатно силен, но доволно флексибилен за да се наведнува во лак. Исто така е практична алатка и ликовна уметност што ја потенцира занаетчиството. Може да се користи како корпи, садови, плочи, вазни и како мебел Предмет за подобрување на вашиот простор. Со флексибилен избор на дизајни и бои, употребата на бамбус работа сега е достапна за проширување на просторот на „јапонски“ на „Западен“. Ние се фокусиравме на развој на производи со употреба на бамбус кои растат брзо и привлекуваат брзо и привлекуваат Внимание како еколошки материјал, а ние исто така се фокусираме на развој на производи од смола кои ги задоволуваат потребите на модерната „подобра употреба на бамбус“.

Детали

Избор на клиенти