Mopz Latching Rocker Switch Switch Switch I/O 6 пинови со светлина 16A 250VAC 20A 125VAC KCD4 BOAT DPST
Свеж

Mopz Latching Rocker Switch Switch Switch I/O 6 пинови со светлина 16A 250VAC 20A 125VAC KCD4 BOAT DPST

DEN 2.67

Достапно.

Содржина на пакет : 1x рокерски прекинувачи. Позиција за 6 пинови : ламба за вклучување. Боја : црвена, жолта, буле, зелена оценка. Напон : AC 16 A 250 V, AC 20 A 125 V. Содржина на пакет : 1x рокерски прекинувачи. Позиција за 6 пинови : ламба за вклучување. Боја : црвена, жолта, буле, зелена оценка. Напон : AC 16 A 250 V, AC 20 A 125 V. Боја : Blue Poles : DPST терминали : 6 пинови Позиција : On-Off Lamp Боја : црвена, жолта, буле, напон со зелена оценка : AC 16 A 250 V, AC 20 A 125 Vover All Големина : 31 x 25 x 35mm/1,2 "x 1" x 1,4 " (L*W*H) Големина на монтирање : 27 x 21mm/1,1 "x 0,8" (L*W) Содржина на пакетот : 1x рокерски прекинувачи.

Детали

Избор на клиенти