Етикети/налепници за правоаголник на залихите, 2 x 4, флуоресцентно зелено, 500 етикети по ролна
Свеж

Етикети/налепници за правоаголник на залихите, 2 x 4, флуоресцентно зелено, 500 етикети по ролна

DEN 1116.80

Достапно.

Светли етикети брзо ги идентификуваат производите или кодовите. Табела на врвни диспензери Достапни броеви на акции SL9506, SL9512 и SL9518. Диспензери за монтирање на wallидови Достапни броеви на акции LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. Земја на потекло : Соединетите држави. Светли етикети брзо ги идентификуваат производите или кодовите. Табела на врвни диспензери Достапни броеви на акции SL9506, SL9512 и SL9518. Диспензери за монтирање на wallидови Достапни броеви на акции LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. Земја на потекло : Соединетите држави. 2 x 4 "флуоресцентни етикети со правоаголник на зелена инвентар. Светли етикети брзо ги идентификуваат производите или кодовите. Табела на врвни диспензери достапни броеви на акции SL9506, SL9512 и SL9518. Диспензери за монтирање на wallидови Достапни броеви на акции LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250.

Детали

Избор на клиенти