Комплет алатка за инсталирање на калем на калем, калем, комплет за отстранување на компресорот
Свеж

Комплет алатка за инсталирање на калем на калем, калем, комплет за отстранување на компресорот

DEN 0.67

Достапно.

Користете ги горните и долните куки за канџи за да ги поправите горните и долните краеви на пролетта;. Ротирајте ја шипката за завртки за да ја извадите фиксната пролет ;. Зајакнување на безбедноста на намалувањето на расклопувањето и вибрациите и расклопувајте ги алатките за амортизери. Материјал : Тешка челик. Максимално отворање на вилицата : 14 "/35.6cm. Минимално растојание од вилицата : 4" /10.2cm. Возење : 1/2 ". Рачки извори со некомпресирана должина до 15", максимално отворање на вилицата 14 ". Апликација за : Отстранете ја пролетта на калем за да ги замените или поправите амортизерите, пролетниот сет и структурата. Премиум фалсификувана челична конструкција со компресија третирана со топлина Завртки за оптимална моќност и безбедност. Комплетот вклучува две нозе за балансирана компресија и две сетови за безбедност на куки. Сет од 2 пролетни компресори. Рачки на рачки со некомпресирана должина до 15 ", максимално отворање на вилицата 14". Апликација за : Отстранете ја калем пролет до Заменете ги или поправете ги амортизерите на шок, пролетниот сет и структурата. Премиум фалсификувана челична конструкција со топлинска третирана завртка за компресија за оптимална моќност и безбедност. Поставениот вклучува две нозе за балансирана компресија и два сета за безбедносни куки. Сет од 2 пролетни компресори. Отстранете ја калем пролетта За замена или поправка на амортизери, пролетни сетови и структури.

Детали

Избор на клиенти