X Rocker 5110301 Eclipse Floor Rocker 2.0 Bt, 31 x 16,5 x 27,5 , пластика, црна/сребрена
Свеж

X Rocker 5110301 Eclipse Floor Rocker 2.0 Bt, 31 x 16,5 x 27,5 , пластика, црна/сребрена

DEN 1.00

Достапно.

Вграден во звучници I има 2 звучници скриени во потпирачот за глава за зголемено аудио потопување и се поврзува со сите ваши омилени конзоли за игри и аудио уреди. Безжичен Јас живеам бесплатно од жици со безжична Bluetooth конекција со сите ваши компатибилни уреди. Компатибилност со повеќе платформи I се поврзувам со сите ваши омилени конзоли за игри, како што се PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Play Station 4 и Audio уреди (може да се бара дополнителен дигитален аудио предавател доколку овие излези не се достапни на вашиот телевизор - продадени одделно ). Компактен и преклоплив Јас лесно се соберам и се склопувам за складирање кога не е во игра. Совршен компактен дизајн на лулка за помлади играчи и помали спални соби - Димензии на столот 31 x 16,5 x 27,5. Премиум удобност јас дизајнирав да издржам часови со игри со високи перформанси со удобно седење со залепена пена и кожена кожа и површина за дишење. Вграден во звучници I има 2 звучници скриени во потпирачот за глава за зголемено аудио потопување и се поврзува со сите ваши омилени конзоли за игри и аудио уреди. Безжичен Јас живеам бесплатно од жици со безжична Bluetooth конекција со сите ваши компатибилни уреди. Компатибилност со повеќе платформи I се поврзувам со сите ваши омилени конзоли за игри, како што се PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Play Station 4 и Audio уреди (може да се бара дополнителен дигитален аудио предавател доколку овие излези не се достапни на вашиот телевизор - продадени одделно ). Компактен и преклоплив Јас лесно се соберам и се склопувам за складирање кога не е во игра. Совршен компактен дизајн на лулка за помлади играчи и помали спални соби - Димензии на столот 31 x 16,5 x 27,5. Премиум удобност јас дизајнирав да издржам часови со игри со високи перформанси со удобно седење со залепена пена и кожена кожа и површина за дишење.

Детали

Избор на клиенти