Податоци за мелење на нишки UXCELL, 8-32 UNC 10-32 UNF 2B класа 3 флејти со голема брзина на челична машина за завртки за завртки за завртки, 8 парчиња
Свеж

Податоци за мелење на нишки UXCELL, 8-32 UNC 10-32 UNF 2B класа 3 флејти со голема брзина на челична машина за завртки за завртки

DEN 851.20

Достапно.

Допрете за мелење на навој : Големина на низата : 8-32 UNC, 10-32 UNC; Класа : 2б. Должина на низата : 20мм / 0,8 инчи, 22мм / 0,87 инчи; Шанк -странична ширина : 3мм / 0,12 инчи, 3,7мм / 0,15 инчи. Широки апликации : Погодно за дупчење, прислушување, сечење на мек метал, алуминиумска плоча, железо. Специјален дизајн : 3 директни флејти се земја за да се обезбеди брзо отстранување на чипови за ефикасно навојување. Совети : Се користи со некоја течност за сечење или чувајте ја влажна при прислушување, чешмата ќе трае подолго. Содржина на пакетот : 5 PCS X 8-32 UNC Machine Tap, 3 PCS X 10-32 UNC Machine Tap. Допрете за мелење на навој : Големина на низата : 8-32 UNC, 10-32 UNC; Класа : 2б. Должина на низата : 20мм / 0,8 инчи, 22мм / 0,87 инчи; Шанк -странична ширина : 3мм / 0,12 инчи, 3,7мм / 0,15 инчи. Широки апликации : Погодно за дупчење, прислушување, сечење на мек метал, алуминиумска плоча, железо. Специјален дизајн : 3 директни флејти се земја за да се обезбеди брзо отстранување на чипови за ефикасно навојување. Совети : Се користи со некоја течност за сечење или чувајте ја влажна при прислушување, чешмата ќе трае подолго. Содржина на пакетот : 5 PCS X 8-32 UNC Machine Tap, 3 PCS X 10-32 UNC Machine Tap. Карактеристики : Прави 3 флејти се земја за да се обезбеди брзо отстранување на чипови за ефикасно навојување. Користено со некоја течност за сечење или да ја задржи влажна при прислушување, чешмата ќе трае подолго. Зачудувачки за дупчење, прислушување, сечење на мек метал, алуминиумска плоча, железо. Спецификација : Големина на конецот : 8-32 UNC, 10-32 Unclass : 2 B, H2 Shank Страна ширина : 3mm / 0,12 инчи, 3,7 mm / 0,15 инчи Должина : 20мм / 0,8 инчи, 22мм / 0,87 инхтотална должина : 54мм / 2.13 инчи, 64мм / 2.52 инчиматеријал : HSS (челик со голема брзина) Содржина на пакет : 5 PCS x 8-32 UNC Machine Tap, 3pcs x 10-32 UNC Machine Tap.

Детали

Избор на клиенти