Хитачи 339893 Дел за замена на собранието на паралелно заградување
Свеж

Хитачи 339893 Дел за замена на собранието на паралелно заградување

DEN 0.33

Достапно.

Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Дизајниран според највисоките стандарди. Ригорозно тестирано и за перформанси и за издржливост. HITACHI 339893 PARALLEL BRACKET ASS'Y (R) Заменски дел. Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Дизајниран според највисоките стандарди. Ригорозно тестирано и за перформанси и за издржливост. HITACHI 339893 PARALLEL BRACKET ASS'Y (R) Заменски дел. Секој додаток на Хитачи е дизајниран според највисоките стандарди и строго е тестиран и за перформанси и за издржливост. Хитачи е лидер во истражувањето и развојот на алатките за електрична енергија и постигна многу први во индустријата за електрични алатки. Денес, Хитачи ја продолжува традицијата на иновации и инженеринг со нови функции, покрај класичниот квалитет.

Детали

Избор на клиенти