Наставникот создаде ресурси за азбука мини билтен
Свеж

Наставникот создаде ресурси за азбука мини билтен

DEN 159.84

Достапно.

Вкупно 29 парчиња. Мерки за заглавие 19-1/2 "x 5-1/2". Секое парче парче е околу 5 "x 5-3/4". Сјајна, заштитна обвивка плус упатство за наставници. Вкупно 29 парчиња. Мерки за заглавие 19-1/2 "x 5-1/2". Секое парче парче е околу 5 "x 5-3/4". Сјајна, заштитна обвивка плус упатство за наставници. Покажете го овој шарен водич за да им помогне на децата да ја научат азбуката - и како да ја напишат секоја буква, и големи и мали букви. Водичот на наставниците сугерира неколку активности, вклучително и сортирање на букви, секвенционирање и совпаѓање.

Детали

Избор на клиенти