1984 Блузи #275 Лен Матушек Филаделфија Филис Бејзбол Картичка
Свеж

1984 Блузи 275 Лен Матушек Филаделфија Филис Бејзбол Картичка

DEN 1569.60

Достапно.

Брза испорака!. Единечни картички безбедно испорачани во плик со меурчиња. Единечните картички доаѓаат со мек пластичен ракав и тврд пластичен преоптоварувач. Единечните картички со стандардна големина се безбедно испорачани во мек ракав, преоптоварувач и плик со меурчиња.

Детали

Избор на клиенти