1 метар Транспарентна топлинска цевка што може да се намали Транспарентна цевка за намалување на цевката за завиткана жица 2: 1 Цевка за намалување на топлината, зав?
Свеж

1 метар Транспарентна топлинска цевка што може да се намали Транспарентна цевка за намалување на цевката за завиткана жица 2:

DEN 684.80

Достапно.

Најважно : ширината и дијаметарот се различни. Бидејќи цевката е круг. Проверете ја следната слика : Тоа е иста цевка на сликата. Пример : Дијаметар 10мм цевка = 15,7 ширина. Ако сакате ширина 10мм, треба да нарачате дијаметар од 10мм/1.57 = 6мм. Ако не знаете кој дијаметар ви треба, ве молиме контактирајте со мене. Најважно : ширината и дијаметарот се различни. Бидејќи цевката е круг. Проверете ја следната слика : Тоа е иста цевка на сликата. Пример : Дијаметар 10мм цевка = 15,7 ширина. Ако сакате ширина 10мм, треба да нарачате дијаметар од 10мм/1.57 = 6мм. Ако не знаете кој дијаметар ви треба, ве молиме контактирајте со мене. Материјал : Сооднос на Evashrinkage : 2 : 1 (максимално ќе се намали на 1/2 неговиот испорачан дијаметар) Оперативна температура : -55 ° C до +125 ° Cminimum Temp на намалување : +70 ° CFull Temp на намалување : +110 ° C максимална јачина на јачина на сила : 10,4 : 10,4 : 10,4 МПАДИЕЛЕКТРИЧКИ јачина : 15 k V/mmflambility : ретардант на пламен.

Детали

Избор на клиенти