Луда плоча за отфрлање на продажбата, Исклучителна изработка Гуа Ша Одбор за лабораторија за хемија експеримент за оператор за училиште
Свеж

Луда плоча за отфрлање на продажбата, Исклучителна изработка Гуа Ша Одбор за лабораторија за хемија експеримент за оператор

DEN 3.00

Достапно.

Кога се користи на лицето, може да ги елиминира и темните кругови и подпухналост, правејќи да изгледате поубаво. Ја намалува напнатоста и затегнатоста на мускулите, го подобрува и промовира метаболизмот. Мал и исклучителен, лесен за носење, исто така можете да ја ставите во вашата торба за да го ослободите стресот во секое време кога сте надвор или патувате. Ултра -разголената површина може добро да се вклопи на сите делови на вашето тело и нема да му наштети на вашата кожа и дизајнот во форма на срце, го прават стругачот полесен за држење. Ја намалува напнатоста и затегнатоста на мускулите, го подобрува и промовира метаболизмот. Кога се користи на лицето, може да ги елиминира и темните кругови и подпухналост, правејќи да изгледате поубаво. Ја намалува напнатоста и затегнатоста на мускулите, го подобрува и промовира метаболизмот. Мал и исклучителен, лесен за носење, исто така можете да ја ставите во вашата торба за да го ослободите стресот во секое време кога сте надвор или патувате. Ултра -разголената површина може добро да се вклопи на сите делови на вашето тело и нема да му наштети на вашата кожа и дизајнот во форма на срце, го прават стругачот полесен за држење. Ја намалува напнатоста и затегнатоста на мускулите, го подобрува и промовира метаболизмот. Функција : 1. Ја намалува напнатоста и затегнатоста на мускулите, го подобрува и промовира метаболизмот.2. Може да се користи на вратот, рацете, нозете и грбот за да се олесни болката во телото и да се намали заморот.3. Ултра -разголената површина може добро да се вклопи на сите делови на вашето тело и нема да му наштети на вашата кожа и дизајнот во форма на срце, го прават стругачот полесен за држење.4. Кога се користи на лицето, може да ги елиминира и темните кругови и подпухналост, правејќи да изгледате поубаво.5. Мал и исклучителен, лесен за носење, исто така можете да ја ставите во вашата торба за да го ослободите стресот во секое време кога сте надвор или патувате. Спецификација : Тип на ставка : Gua Sha Boardmaterial : Greenstone Color : Greenfunction : Gua Sha Packest : 1 xgua sha Табла.

Детали

Item Type:
 Gua Sha Board
Material:
Greenstone
Color:
Green
Function:
Gua Sha
Package List:
1 xGua Sha Board :

Избор на клиенти