Обоз женска ема ема средно пешачење чизми
Свеж

Обоз женска ема ема средно пешачење чизми

DEN 2240.00

Достапно.

Направени во САД или увезени. Ѓон на гума од трага од патека. O Fit insole со технологија за алги на цут користи одржлива биомаса на алги без да се загрози издржливоста или удобноста. Горна : Изградена за патеката оваа кожа и отпорна на абразија, горниот дел од мрежата, обезбедува дурабилилност и заштита. Образено капаче од гумена пети ги штити прстите од карпи, корени и остатоци од патеки, додека додава подобрена издржливост. Bozeman Midsole : Доставување функционални придобивки што се прилагодуваат и на единечна патека и на тротоарот. Midsole на Bozeman има помек подот на EVA потпетици, поцврста Ева во текот на целиот период, и постепено специфично за создавање на удобност во бирање. Bozeman Outsole : Помалку агресивно капаче за пети, длабоки капаци, заоблени потпетици и рационализирана, изградба на понизок профил донесува стил направен за градски патеки и урбани улици. Направени во САД или увезени. Ѓон на гума од трага од патека. O Fit insole со технологија за алги на цут користи одржлива биомаса на алги без да се загрози издржливоста или удобноста. Горна : Изградена за патеката оваа кожа и отпорна на абразија, горниот дел од мрежата, обезбедува дурабилилност и заштита. Образено капаче од гумена пети ги штити прстите од карпи, корени и остатоци од патеки, додека додава подобрена издржливост. Bozeman Midsole : Доставување функционални придобивки што се прилагодуваат и на единечна патека и на тротоарот. Midsole на Bozeman има помек подот на EVA потпетици, поцврста Ева во текот на целиот период, и постепено специфично за создавање на удобност во бирање. Bozeman Outsole : Помалку агресивно капаче за пети, длабоки капаци, заоблени потпетици и рационализирана, изградба на понизок профил донесува стил направен за градски патеки и урбани улици.

Детали

Избор на клиенти