Countryman E6IDW6T2D2 Мекиот E6i насочен засилувач со кабел од 2 мм за Самсон/Сони/Јамаха предаватели
Свеж

Countryman E6IDW6T2D2 Мекиот E6i насочен засилувач со кабел од 2 мм за Самсон/Сони/Јамаха предаватели

DEN 768.00

Достапно.

Безжичното задигнување E6i Directional е ненаметлив микрофон кој обезбедува висококвалитетен говорна пикап додека отфрла околниот бучава и повратни информации. Одговара на Samson/Sony/Yamaha Transmitters модели H2, H4/PCM-D50/Pocketrak C24, Pocketrak W24 соодветно и 3,5 mm не-заклучувачки конектор. Вклучува кабел засилен со 2 мм Дурамакс Арамид. Карактеристиките добиваат чувствителност за зборување, вокал и многу флексибилен бум. Достапно во боја на тен. Безжичното задигнување E6i Directional е ненаметлив микрофон кој обезбедува висококвалитетен говорна пикап додека отфрла околниот бучава и повратни информации. Одговара на Samson/Sony/Yamaha Transmitters модели H2, H4/PCM-D50/Pocketrak C24, Pocketrak W24 соодветно и 3,5 mm не-заклучувачки конектор. Вклучува кабел засилен со 2 мм Дурамакс Арамид. Карактеристиките добиваат чувствителност за зборување, вокал и многу флексибилен бум. Достапно во боја на тен. Упатството за безжично задигнување на Countryman E6i е ненаметлив, светски микрофон кој обезбедува висококвалитетен говорна пикап додека отфрла околниот шум и повратни информации. Ултра-минијатурен насочен елемент се држи близу до устата со тенок бум и удобно слушалка. Флексибилниот бум на E6i се држи до повторено враќање од повеќе изведувачи. Одлично за пеење и говорни апликации со зборови. Екстремно популарен во куќите на богослужба, театар и надворешни поставки. Најмал, најлесниот, најудобниот микрофон од ваков вид, само 1/10 -та унца. Скоро невидлива против кој било тон на кожата. Обичајот за свиткување на бум одговара на секој носител. Без раце, безжичен микрофон овозможува тотална слобода на движење. Солиден и сигурен, практично нераскинлив челичен бум. Високо преклопниот бум се исправи до совршенство, поддржувајќи повеќе носители. Ексклузивни кабли за брза размена на замена на поле или компатибилност со разни безжични системи. Екстремно отпорен на пот и вода. Одговара на Samson/Sony/Yamaha Transmitters модели H2, H4/PCM-D50/Pocketrak C24, Pocketrak W24 соодветно и 3,5 mm не-заклучувачки конектор. Вклучува кабел засилен со 2 мм Дурамакс Арамид. Карактеристиките добиваат чувствителност за зборување, вокал и многу флексибилен бум. Достапно во боја на тен.

Детали

Избор на клиенти