1метар 5ММ-180мм Цевка за Смалување На Топлина што се Собира 7 бои цевки За Завиткување Со Ракави комплети за Завиткување 2: 1
Свеж

1метар 5ММ-180мм Цевка за Смалување На Топлина што се Собира 7 бои цевки За Завиткување Со Ракави комплети за Завиткување 2:

DEN 713.60

Достапно.

Материјал : ЕВА. Запаливост : Отпорен На Пламен. Сооднос на собирање : 2 : 1 (максимално ќе се намали на 1/2 неговиот испорачан дијаметар). Работна Температура : -55°C до +125°C. Минимална Температура На Собирање : +70°C. најважно : ширината и дијаметарот се различни.Бидејќи цевката е круг.Ве молиме проверете ја следната слика : тоа е иста една цевка на сликата.пример : дијаметар 10мм цевка=15,7 ширина. ако сакате ширина 10ММ, треба да нарачате 10мм/1,57=6мм дијаметар.

Детали

Избор на клиенти