Кертриџ и Игла, Игла За Сањо ТП 240, ТП 440
Свеж

Кертриџ и Игла, Игла За Сањо ТП 240, ТП 440

DEN 2.33

Достапно.

Завршете со прицврстување на завртката и штитникот за игла и РЕЗЕРВНОТО ИГЛА. Ажурираниот дизајн одговара на гроздобер грамофони. Одличен квалитет на звукот типичен за Аудио Техника. ТП-240, ТП-440. Завршете со прицврстување на завртката и штитникот за игла и РЕЗЕРВНОТО ИГЛА. Ажурираниот дизајн одговара на гроздобер грамофони. Одличен квалитет на звукот типичен за Аудио Техника. ТП-240, ТП-440. Јапонски Оригинален Кертриџ За Аудио Техника Со врвен квалитет И Во Игла. Спецификации : Фрек. Одговор. 20-22, 000 канал септември. 1khz > 22db Downforce 1.0-1.5 гр.

Детали

Избор на клиенти