Два божиќни украси за украси, вклучуваат 8 стапала високи надуени надуени шарени кутии за подароци, црвен лак, и 6 нозе високи надуени елка со бонбони од орнаменти од
Свеж

Два божиќни украси за украси, вклучуваат 8 стапала високи надуени надуени шарени кутии за подароци, црвен лак, и 6 нозе високи

DEN 0.33

Достапно.

Пакет за украсување на Божиќни забави - Овој пакет пакет има вкупно 2 украси : 1 парче од 8 нозе високи надуени шарени кутии за подароци, црвен лак, и 1 парче од 6 нозе високи надуени весели новогодишни елки со орнаменти од бонбони со светла. Идеално и за внатрешна и за надворешна употреба, можете да ги поставите во дневна соба, кујна, покрај базенот, предниот двор или дури и тремот. 8 стапала високи надуени обложени шарени кутии за подароци Археј Црвен лак надуени мерки за големина (L x W x H) : 91 x 25 x 96 инчи. 6 нозе високи надуени растителни новогодишни елки со орнаменти од бонбони со надуени мерки за големина (L X W X H) : 94,5 x 32,5 x 72 инчи. Самостојно се надува во момент со прицврстен вентилатор кога се приклучува на стандарден електричен излез, се осветлува за подобро ноќно гледање и се отклонува за компактно складирање. Влога, тетри и вентилатор на воздухот вклучени за брзо и лесно поставување. Одлично за затворено, на отворено, забава, сценска реквизит и многу повеќе. Пакет за украсување на Божиќни забави - Овој пакет пакет има вкупно 2 украси : 1 парче од 8 нозе високи надуени шарени кутии за подароци, црвен лак, и 1 парче од 6 нозе високи надуени весели новогодишни елки со орнаменти од бонбони со светла. Идеално и за внатрешна и за надворешна употреба, можете да ги поставите во дневна соба, кујна, покрај базенот, предниот двор или дури и тремот. 8 стапала високи надуени обложени шарени кутии за подароци Археј Црвен лак надуени мерки за големина (L x W x H) : 91 x 25 x 96 инчи. 6 нозе високи надуени растителни новогодишни елки со орнаменти од бонбони со надуени мерки за големина (L X W X H) : 94,5 x 32,5 x 72 инчи. Самостојно се надува во момент со прицврстен вентилатор кога се приклучува на стандарден електричен излез, се осветлува за подобро ноќно гледање и се отклонува за компактно складирање. Влога, тетри и вентилатор на воздухот вклучени за брзо и лесно поставување. Одлично за затворено, на отворено, забава, сценска реквизит и многу повеќе.

Детали

Избор на клиенти