Слатиом јога постави непречено вежбање облека за спортска облека, спортски спортски костуми за женски облеки
Свеж

Слатиом јога постави непречено вежбање облека за спортска облека, спортски спортски костуми за женски облеки

DEN 5178.88

Достапно.

Спорт : Вежба/трчање/теретана/јога/фитнес. Детали за производот. Мека истегнување беспрекорна ткаенина. Дебел материјал не видете преку. Врвот на врвот на културата со долг ракав. Спорт : Вежба/трчање/теретана/јога/фитнес. Детали за производот. Мека истегнување беспрекорна ткаенина. Дебел материјал не видете преку. Врвот на врвот на културата со долг ракав. Детали за производот, со лесен материјал за истегнување на ткаенина, не видете низ долниот ракав на врвот на ракави, топистиот половината Беспрекорна јога панталона : s/m/lsports : вежба/трчање/салата/јога/фитнесматеријал : Полиестергендер : тип на жени Тип на Size Pattern : Solid Feature : Anti-Pilling Function : Anti-Shrinkagefunction : Anti-Bricklefunction : Dreathable Features : Compression Features : Environmentsyfaryfeatures : Ензимски мијалници : Брзи суви текови : Wind Proof.

Детали

Избор на клиенти