Mmllzel Retro Book Base Fanshine The Fansline Телефон за дома, гроздобер копче за бирање Телефон Стариот моден телефонски кабел со раце бесплатно, лична карта на повикувач
Свеж

Mmllzel Retro Book Base Fanshine The Fansline Телефон за дома, гроздобер копче за бирање Телефон Стариот моден телефонски кабел

DEN 3.00

Достапно.

Нема потреба од батерија за напојување, само вклучете ја телефонската линија и користете. Повикувач ЛД, електронски ринг -тон. Бесплатно бирање, редицијално со едно копче. ЛЦД -приказ на задното осветлување, приказ на време и датум. 15 групи на дојдовни и појдовни повици за брз поврат на истраги и. Нема потреба од батерија за напојување, само вклучете ја телефонската линија и користете. Повикувач ЛД, електронски ринг -тон. Бесплатно бирање, редицијално со едно копче. ЛЦД -приказ на задното осветлување, приказ на време и датум. 15 групи на дојдовни и појдовни повици за брз поврат на истраги и. Материјал : Resinno Потребна е батерија за напојување, само вклучете ја телефонската линија и користете.Калер LD, електронски ринг-тон. Брзо испитување и повратен повик. прикажана слика. Преовладува реалниот производ. Ви благодариме за разбирањето.

Детали

Избор на клиенти