ИЦМ 48904 1/48 Советски воздухопловни сили Миг Миг-25 РБФ пластичен модел
Свеж

ИЦМ 48904 1/48 Советски воздухопловни сили Миг Миг-25 РБФ пластичен модел

DEN 0.67

Достапно.

100% памук. Овој пластичен модел бара склопување и сликарство. Лепила, алатки, бои, итн., Се продаваат одделно. 1/48 Скала Необјавен комплет за пластично склопување. ICM ICM (Украина) увоз на пластичен модел. Пластичен модел на ИЦМ 1/48 Советски воздухопловни сили Миг Миг-25 РБФ. Овој производ е пластичен модел кој бара склопување и сликарство. Лепила, алатки, бои, итн., Се потребни за склопување и сликарство. „Пластичен модел“ е регистрирана трговска марка во сопственост на Здружението за индустриски кооперативни модели на Јапонија. (Од .co.jp).

Детали

Избор на клиенти