Глупорни суштества на Бендс Море - 24 пакувања
Свеж

Глупорни суштества на Бендс Море - 24 пакувања

DEN 3.00

Достапно.

Ова се вистинскиот глупо Бандц. Умирање. Вратете се во нивната оригинална форма. Направено од силикон. 24 глупо Бандц во разновидни морски суштества форми. Ова се вистинскиот глупо Бандц. Умирање. Вратете се во нивната оригинална форма. Направено од силикон. 24 глупо Бандц во разновидни морски суштества форми. Од производителот, децата насекаде се одвиваат диви над глупо Бандц. Овие разнобојни глупости бендови се изработени од силиконски и умираат обликувани во многу различни забавни форми. Овие гумени ленти се враќаат во првобитната форма кога ќе ги соблечете од предметот што го држат (или надвор од зглобот). Вклучени тука се 24 глупо Бандц.

Детали

Избор на клиенти